APPetitus hjelper deg med valg og registrering av mat og drikke.

For å holde seg frisk er ernæring og trening det aller viktigste.  Matlyst, motivasjon til å lage egen mat, kreativitet til å finne hva du har lyst på og hukommelsen endrer seg gjennom livet.  APPetitus er laget for å hjelp deg slik at du spiser og drikker nok til å holde deg frisk og for enkelt å dokumentere til de som trenger det. Det kan være pårørende eller helsepersonell, fastlegen eller andre.

Om du ikke får i deg nok næring kan det lett føre til at du utsetter deg for en stor helsemessig risiko og øke sjansen for at du ikke klarer deg selv. Derfor er det også viktig å forebygge ernæringsvikt. Med Appetitus kan du enklere passe på deg selv.

iPad med appen i bruk

Har du fått deg nettbrett?

Om du ikke har vært borti det før så er det bare å kjøpe seg et. Du kommer til å få så mye glede av det.

Du vil få tilgang til nye løsninger som kan hjelpe deg på mange områder. Både tjenester som du får gratis fra det offentlige og løsninger du selv kan kjøpe.  Du kan holde kontakt med andre på en helt ny måte og du kan lese all verdens avviser, følge med på hobbyer og få informasjon om alt du er interessert i rett i fanger. Du kan gå på shopping i verdens største kjøpesenter og du kan se filmer og bilder.

Det er et helt perfekt verktøy for å gjøre dagen enklere og mer interessant, selv om du sitter i godstolen.

Og det er så lett å lære. Ser du på TV og bruker du en telefon?  Da er dette enda enklere.

Hva må du gjøre?

På nettbrettet laster du ned fra riktig sted; GooglePlay (Android) eller AppStore (iOS/Apple).

Vi tror du enkelt finner ut hvordan du bruker appen. Og alt kan justeres etterhvert som du blir litt mer kjent med innholdet.

Det er forklaringer i appen, men alt du trenger å vite finner du detaljert brukerveiledning her.

Brukerhistorier

Vi har laget noen brukerhistorier basert på funn fra forsknings- og innovasjonsprosjektet APPETITT (APPlikasjon om Ernæring - TIlTak for helse og Trivsel). Les alle brukerhistoriene her. Bruker du APPetius vil vi gjerne høre dine historier, så send oss gjerne en epost.