APPetitus App for nettbrett og telefon

Vi følger alle retningslinjer for informasjonssikkerhet og en korrekt behandling av personopplysninger. 

  • Data som blir samlet inn forblir lokalt i app'n og blir ikke utleverer til noen andre aktører om du ikke selv deler dem.
  • Dersom du har lagt inn epost adresser til venn eller pårørende vil handleliste sendes denne når du aktivt trykker på send liste og samtale via facetime aktiveres når du trykker Venner (IOS).
  • Om du har lagt inn epostadresse til ansvarlig for oppfølging vil det automatisk sendes en rapport om dagens og siste ukes registrering i form av rapporten du finner under dag og uke.
  • Når epost adressene fjernes vil det ikke være mulig å sende noe ut eller ringe via appen. Det er du selv som styrer dette.
  • Data om ernæring ansees ikke som sensitiv informasjon, men kan være personlig.
  • Mottaker av utsendt informasjon står ansvarlig for å følge gjeldende regelverk for lagring og sletting av personopplysninger.

I Norge gjelder den nye personopplysningsloven fra 20. juli 2018. Reglene i EU sin personvernforordning GDPR er nå også blitt norsk lov. Disse lovreglene omtales som artikler i personopplysningsloven. Viktige artikler er 15, 16 og 17 om din (den registrertes) rett til innsyn, rett til retting og rett til sletting (rett til å bli glemt). Du kan derfor når som helst kontakte oss og få informasjonen om hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og be om at informasjonen korrigeres eller slettes.

Nettstedet www.Appetitus.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.